Loading

20 Kasım 2011 Pazar

İngiliz askeri birlikleri(Süvariler)

Demi Lancers
Temini ucuz hafif hareket kabiliyeti yüksek mızraklı süvariler.
Hobilars
Atlı çavuşların İngiliz versiyonu, hafif zırh ve mızraklı.
Mailed Knights
Halka zırhlı mızrak ve kılıçlı geniş kalkanlı, batı Avrupa tipi şövalyeler, korkutucu savaş makineleri.
Merchant Cavalry Militia
Paralı süvari milisler iyi silahlanmış fakat kötü eğitimli birlikler. Okçuların ve piyadenin üzerine sürmekte işe yarayabilir.
English Knights
Plaka zırhlı geniş kalkanlı mızrak ve balta ile silahlanmış bu şövalyeler yaya olarak savaşmayı tercih ederler. Mızrak ve balta ile savaşmak onların anglo-saxon ve norman köklerini açığa vurur. Elit olmasalar bile atlı ya da yaya düşmanlarına ciddi hasarlar verirler.
Feudal Knights
Feodal şövalyelere askerí servislerinin karşılığı toprak verilir, çocukluklarından beri eğitilirler, zincir ve plaka zırh ile korunurlar, mızrak kullanmada ustadırlar. Onur ve şövalyeliğin yasaları olduğu bu birlikler düşünmeden düşman saflarına dalabilirler.
Early General's Bodyguard
Generalin muhafızları, zincir ve plaka zırh giyen görevleri generali korumak olan korkusuz sadık ve disiplinli birliklerdir. General nereye giderse eşlik ederler.
Late General's Bodyguard
Geç dönem general muhafızları ful plaka zırh ve sonraki dönem gotik zırhları, zırhlı atları, mızrakları bu savaşçıları elit ölüm makineleri yapar, bu adamlara karşı durmak son derece zordur.
Knights Hospitaller
Hospitalerler St.John şövalyeleri olarak da bilinir, ilk haçlı seferini takiben kutsal topraklara giden hristiyan hacıları korumak için kurulmuşlardı, siyah elbiseleri üzerinde beyaz haç ile tanınırlar, elit ve güçlü bir tarikat ve iyi eğitimli şövalyelerdir; ağır halka zırh veya plaka zırh kullanır mızrakla silahlanmıştır.
Knights Templar
Templarlar korkutucu düşmanlardır. Bankacılık sistemini kurmaları ile ünlüdürler. 1100´lerin başlarında ilk haçlı seferinden kısa süre sonra kuruldular. Amaçları, Hristiyan hacıları korumaktı. 1307´de terhis edildiler. Bu dönemden sonra da yüzlercesi eş zamanlı olarak, Papa ve Fransa Kralı´nın emirleriyle pek çok suçlama ile işkence görüp öldürüldü....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder